Om Oss

"Etter en lang karriere på toppnivå har vi utviklet en rebounder som jeg selv bruker mye på treningsfeltet"

Tommy Knarvik

tommy knarvik

Tommy Knarvik, gründer av Tonic Sport, har omfattende trenererfaring og ikke minst erfaring som profesjonell fotballspiller. Som spiller ble han oppdaget av Leeds United som 14 åring og ble som 17 åring kåret til «Årets Unge Spiller». Etter 4 år i Leeds dro han tilbake til Norge og spilte eliteseriefotball for Brann, Viking, Tromsø, Bodø Glimt og Sandefjord.

 

Som trener har Tommy hatt en god utvikling og skapt opprykk med begge sine første to klubber, Stord og Sotra SK. I dag er Tommy hovedtrener for Øygarden FK.

 

Spillerutvikling ligger Tommy sitt hjerte nært. Etter selv å ha erfart det å bli sett i ung alder, ønsker han å dele av sine erfaring og hva som kreves for å komme der han selv var. Tommy har og er svært delaktig i Fotball-akademiet NSU (Norsk Spillerutvikling) som trener og mentor for unge gutter og jenter.

14
14

Vi tror at god og riktig trening er veien til suksess

Tommy er lidenskapelig opptatt av å bygge spillere. Det skal være 100% kvalitet og riktig fokus på alt som gjøres. Der første-touch, orienteringer og raske bein er mye av basisen han ser etter hos spillere.

 

Tonic Sport sin rebounder er kort og godt utviklet basert på Tommy sine egne erfaringer og spisset ut i fra hans fokusområder.

 

«Igjennom et langt fotball-liv har jeg erfart hva som kreves for å lage kvalitetsøkter.»

 

Hverdagen på fotballfeltet er viktig å maksimalisere for at spillere skal kunne få en god og riktig utvikling. Både av enkeltspiller sine ferdigheter, men også få best mulig optimale treningsøkter for laget. Det er ofte de små detaljene som skiller på om treningen klarer å løfte spiller og lag.

 

Med Tonic Fotball rebounder får du et funksjonelt og effektivt treningsutstyr som vil høyne kvalitet, presisjon og trenings-metodikk i individuell- og felles trening. Den er i utgangspunktet designet til trenere som et verktøy på treningsfeltet, men har også stort potensial til å brukes i egentrening.

TOMMY

Daglig leder Utvikler
Tlf 950 56 004
tommy@tonicsport.no

JEANETTE

Marked
Tlf 99 39 81 55
jeanette@tonicsport.no

KJETIL

Økonomi Utvikler
Tlf 97 57 86 66
kjetil@tonicsport.no

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Ingen produkter i handlekurven.